Proeflokaal   

Naast onze winkel beschikken wij over een gezellig en intiem proeflokaal voor Wijnproeverijen en Workshops. Regelmatig organiseren wij een thema proeverij waarbij we een land, een streek of een druif centraal stellen. En wat te denken van wijn-spijs proeverijen? Het proeflokaal is tevens ons leslokaal voor wijncursussen.

(Privé) Proeverij

In ons proeflokaal organiseren wij regelmatig kleinschalige proeverijen waarbij we een land, een streek of een specifieke wijn of druif centraal stellen. Via onze nieuwsbrief, de Agenda op deze site en via FaceBook houden wij u op de hoogte van wat er komen gaat. Wilt u een privé proeverij in ons proeflokaal (min. 8 personen)? Stuur dan een mail naar info@wijnhuisvoorne.nl voor meer informatie of bel met 06 - 8212690

Zakelijk Gebruik

Tevens is ons proeflokaal beschikbaar voor zakelijk gebruik. De ruimte is zeer geschikt en biedt voldoende privacy om met uw zakenrelatie uw business te bespreken.

In samenwerking met locale leveranciers kunnen wij desgewenst de catering voor u verzorgen. Indien nodig kunt u van onze WIFI verbinding gebruik maken.

Teamevents

Maar ook voor bijvoorbeeld een afsluiting van een teamevent staat het proeflokaal tot uw beschikking voor een (begeleidde) proeverij of Workshop.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.