Proeflokaal   

Naast onze winkel beschikken wij over een gezellig en intiem proeflokaal voor Wijnproeverijen, Workshops, High Wines en besloten kleinschalige recepties. Regelmatig organiseren wij een thema proeverij waarbij we een land, een streek of een druif centraal stellen. En wat te denken van wijn-spijs proeverijen? Het proeflokaal is tevens ons leslokaal voor wijncursussen.

Privé Proeverij

Wij kunnen een privé proeverij of een High Wine voor u organiseren vanaf 6 personen, volledig ingericht naar uw wensen.

In samenwerking met locale leveranciers kunnen wij begeleidende hapjes verzorgen. In overleg met u maken wij een selectie van de te proeven wijnen en schenken deze met daarbij een professionele uitleg over wat u op dat moment in het glas heeft.

Zakelijk Gebruik

Tevens is ons proeflokaal beschikbaar voor zakelijk gebruik. De ruimte is zeer geschikt en biedt voldoende privacy om met uw zakenrelatie uw business te bespreken.

In samenwerking met locale leveranciers kunnen wij desgewenst de catering voor u verzorgen. Indien nodig kunt u van onze WIFI verbinding gebruik maken.

Teamevents

Maar ook voor bijvoorbeeld een afsluiting van een teamevent staat het proeflokaal tot uw beschikking voor een begeleidde proeverij of een High Wine.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.