Diensten   

Wijnhuis Voorne biedt een brede scala aan diensten met goede & vriendelijke service.

Bezorgservice op Voorne

Wilt u uw wijn liever thuis bezord krijgen? Dat kan, en u hoeft daar niet eens voor naar de winkel te komen! Weet u niet direct welke wijn u wenst, vraag het ons gerust, wij voeren zo'n 450 wijnen.

Stuur een email naar info@wijnhuisvoorne.nl of verzend uw bestelling via een Snelle Vraag op  deze site onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en email adres.

U ontvangt van ons dan een link naar iDEAL en zo mogelijk brengen wij uw bestelling nog dezelfde dag bij u aan huis. Zo kunt u snel, gemakkelijk en veilig uw favoriete wijn in huis halen! Ook bij het bezorgen hanteren wij een minimale afstand van 1,5 meter.

Binnen Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Brielle en Vierpolders rekenen wij geen bezorgkosten bij een bestelbedrag van €20,00 of meer, voor de rest van Voorne bedraagt de minimale bestelling €35,00 en voor Spijkenisse en Rozenburg is dit €50,00.

LET OP: Vanaf 23 tot en met 28 december en op 31 december kunnen wij in verband met drukte in de winkel en met de feestdagen geen bezorgopdrachten aannemen.

Proeverijen en High Wines

In ons proeflokaal organiseren wij regelmatig kleinschalige proeverijen waarbij we een land, een streek of een specifieke wijn of druif centraal stellen. Via onze nieuwsbrief, de Agenda op deze site en via FaceBook houden wij u op de hoogte van wat er komen gaat.

Whisky proeverijen

Geregeld organiseren wij whisky proeverijen in ons proeflokaal. Wilt u op de hoogte blijven? Stuurt u dan een mail naar info@wijnhuisvoorne.nl om u aan te melden voor de speciale Whisky nieuwsbrief.

(Kerst)geschenken voor uw relaties

Kent u een veelzijdiger geschenk dan een mooie wijn? Wij ook niet!

Voor iedere gelegenheid, voor elke relatie, voor iedere smaak en voor elke beurs is er wel een mooie fles wijn om te schenken. Van een enkele bijzondere fles voor die ene speciale zakenrelatie, tot aan de verzorging van uw eindejaars relatiegeschenken of wijnpaketten voor uw personeel, Wijnhuis Voorne staat voor u klaar om u te adviseren en uw (relatie)geschenken te verzorgen.

Samengesteld en verpakt zoals u dat wilt en desgewenst individueel verzonden. Van individuele fles tot mooi gevulde kistjes, Wijnhuis Voorne kan voor u de perfecte relatiegeschenken verzorgen. Vertel ons uw wensen en wij informeren u over de mogelijkheden

Maakt u vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken en hoe wij hier invulling aan kunnen geven.