Diensten   

Wijnhuis Voorne biedt een brede scala aan diensten met goede & vriendelijke service.

Bezorgservice op Voorne

Wilt u uw wijn liever thuis bezorgd krijgen? Dat kan, en u hoeft daar niet eens voor naar de winkel te komen! Weet u niet direct welke wijn u wenst, vraag het ons gerust, wij voeren zo'n 450 wijnen.

Stuur een email naar info@wijnhuisvoorne.nl of verzend uw bestelling via een Snelle Vraag op  deze site onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en emaiNa uw bevestiging op ons voorstel ontvangt u voor de betaling een email met een link naar iDEAL.

Voor Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Brielle en Vierpolders hanteren wij een minimaal bestelbedrag van €50,00, voor de rest van Voorne €75,00 en voor Spijkenisse en Rozenburg €100,00. Bestellingen gedaan voor 12:00 uur leveren wij indien mogelijk nog dezelfde dag, Bestellingen gedaan na 12:00 worden op onze eerstvolgende bezorgdag geleverd. Onze bezorgdagen zijn dinsdag t/m vrijdag.

LET OP: In week 51 en 52 kunnen wij in verband met drukte in de winkel geen bezorgopdrachten aannemen.

Wijnproeverijen

In ons proeflokaal organiseren wij regelmatig kleinschalige proeverijen waarbij we een land, een streek of een specifieke wijn of druif centraal stellen. Via onze nieuwsbrief, de Agenda op deze site en via FaceBook houden wij u op de hoogte van wat er komen gaat.

Whisky proeverijen

Geregeld organiseren wij whisky proeverijen in ons proeflokaal. Wilt u op de hoogte blijven? Stuurt u dan een mail naar info@wijnhuisvoorne.nl om u aan te melden voor de speciale Whisky nieuwsbrief.

(Kerst)geschenken voor uw relaties

Kent u een veelzijdiger geschenk dan een mooie wijn? Wij ook niet!

Voor iedere gelegenheid, voor elke relatie, voor iedere smaak en voor elke beurs is er wel een mooie fles wijn om te schenken. Van een enkele bijzondere fles voor die ene speciale zakenrelatie, tot aan de verzorging van uw eindejaars relatiegeschenken of wijnpaketten voor uw personeel, Wijnhuis Voorne staat voor u klaar om u te adviseren en uw (relatie)geschenken te verzorgen.

Samengesteld en verpakt zoals u dat wilt en desgewenst individueel verzonden. Van individuele fles tot mooi gevulde kistjes, Wijnhuis Voorne kan voor u de perfecte relatiegeschenken verzorgen. Vertel ons uw wensen en wij informeren u over de mogelijkheden

Maakt u vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken en hoe wij hier invulling aan kunnen geven.