Diensten   

Wijnhuis Voorne biedt een brede scala aan diensten met goede & vriendelijke service.

Bezorgdienst

Heeft u niet de beschikking over vervoer, is het allemaal een beetje te zwaar voor u of zit het weer even niet mee? Heeft u een party en daardoor een grote bestelling? Allemaal geen probleem! Graag brengen wij op Voorne uw aankopen tot aan de deur netjes bij u thuis. Binnen de gemeente Westvoorne is bezorgen vanaf een afname van € 75,00 gratis, op de rest van Voorne vanaf € 150,00.


Informeert u naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Proeverijen en High Wines

In ons proeflokaal organiseren wij regelmatig kleinschalige proeverijen waarbij we een land, een streek of een specifieke wijn of druif centraal stellen. Via onze nieuwsbrief, de Agenda op deze site en via FaceBook houden wij u op de hoogte van wat er komen gaat. Wilt u liever een privé proeverij of een High Wine? Vanaf 6 deelnemers kunnen we dit voor u organiseren, desgewenst met smakelijke hapjes.

Whisky proeverijen

Geregeld organiseren wij whisky proeverijen in ons proeflokaal. Wilt u op de hoogte blijven? Stuurt u dan een mail naar info@wijnhuisvoorne.nl om u aan te melden voor de speciale Whisky nieuwsbrief.

(Kerst)geschenken voor uw relaties

Kent u een veelzijdiger geschenk dan een mooie wijn? Wij ook niet!

Voor iedere gelegenheid, voor elke relatie, voor iedere smaak en voor elke beurs is er wel een mooie fles wijn om te schenken. Van een enkele bijzondere fles voor die ene speciale zakenrelatie, tot aan de verzorging van uw eindejaars relatiegeschenken of wijnpaketten voor uw personeel, Wijnhuis Voorne staat voor u klaar om u te adviseren en uw (relatie)geschenken te verzorgen.

Samengesteld en verpakt zoals u dat wilt en desgewenst individueel verzonden. Van individuele fles tot mooi gevulde kistjes, Wijnhuis Voorne kan voor u de perfecte relatiegeschenken verzorgen. Vertel ons uw wensen en wij informeren u over de mogelijkheden

Maakt u vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken en hoe wij hier invulling aan kunnen geven.