<
>

SDEN Wijnopleidingen bij Wijnhuis Voorne

Haal nu in 2 avonden uw Wijnvignet (SDEN niveau 1), in 6 avonden uw Wijnoorkonde (SDEN niveau 2) of in 10 avonden uw Wijnbrevet (SDEN niveau 3)onder leiding van Register Vinoloog en erkend SDEN opleider Marjo Segers.

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 8212 6901 voor meer informatie of stuur een email naar info@wijnhuisvoorne.nl.

   Wijn en Whisky Van De Maand

Wijnen van de maand september

Château Burgozone is een jong wijnhuis dat hoog inzet en gelegen is in het noorden van Bulgarije op 150 kilometer van de hoofdstad Sofia. Kosten nog moeite werden gespaard bij de realisatie van de indrukwekkende wijnkelders en de aanplant van de wijngaarden (100 ha) op de steile Zuidhellingen van de Donau rivier waar een uniek microklimaat heerst. Deze maand hebben wij de Vionier en Pinot Noir van dit ijnhuis in de aanbieding.

Whisky van de maand september

Een kleine distilleerderij in Perthshire is de thuisbasis van Edradour, een van Schotlands laatste traditionele boerderijstokerijen die nog steeds in productie is. De productiemethoden zijn de laatste 150 jaar vrijwel onveranderd gebleven en Edradour produceert een van de meest aansprekende Single Malts.

 

Ballechin is de merknaam voor de heavily peated distillaties van Edradour. Als eerbetoon voor die inspanningen van de boeren, die destijds met de whiskyproductie begonnen, is de naam Ballechin in ere hersteld.

Côte du Danube Viognier

Een mooi glas voor een super prijs! De Viognier is gerijpt op zijn lie voor nog meer romigheid en complexiteit.

Smaak:

Frisse aroma's van citrus, jasmijn, witte perzik en ananas in de neus en mond leiden samen met zijn romige structuur tot grote tevredenheid.

Lekker Bij:

Meloen met ham, burrata met gegrilde druiven, ganzenpaté.

Deze maand van € 9,60
voor € 8,60 per fles

Côte du Danube
Pinot Noir

De Grenache en Carignan druiven voor de Gris de Gris de Camargue ‘Dune’ worden op ecologische wijze geproduceerd met oog voor milieu en natuur. En dat proeft u! 

Smaak:

Aroma van kers, wat rokerig, donkere chocolade en vanille. Kersen, framboos en pruim komen duidelijk in de smaak naar voren. Zeer goede lengte en afdronk met aroma's van rook envanille.

Lekker Bij:

salade met gerookte eendenborst en frambozendressing, gebraden kip

Deze maand van € 9,60
voor € 8,60 per fles

Ballechin 10 YEars

Smaak:

KLEUR: Goud 
GEUR:
Aroma’s van zoete turfrook,vanille, toffee, rijp fruit, dennennaalden en zacht eikenhout. 
SMAAK
: Kruidig en friszoet, tonen vanfruit, karamel en kaneel gaan mooi samen met krachtige tonen van turfrook. 
AFDRONK:
Lekker lang en zoet en de tonenvan rokerige turf blijven lang natalmen.                                                     

Lekker Bij:

Deze maand van € 59,60
voor € 49,65

Op De Proeftafel

Despierta Verdejo

   Proeflokaal   

In ons proeflokaal organiseren wij regelmatig kleinschalige proeverijen waarbij we een land, een streek of een specifieke wijn of druif centraal stellen.

Via onze nieuwsbrief, de Agenda op deze site en via FaceBook houden wij u op de hoogte van wat er komen gaat.

Meer Informatie